Våra behandlingar

Vi utför fettfrysning med kryoterapi, ansiktsbehandlingar, lash lift, kemiska peelingar, micro needling och mycket mer.

Cryo T-Shock Fat removal

Fettreducering
Områden som kan behandlas är insida lår, mage,
sidor, rumpa, lår och rygg. Fettcellerna kristalliseras vid behandling och det är här möjligt att punktförbränna fett på ett naturligt sätt genom kyla och minusgrader.


Pris från 1750:-

Cryo T-Shock Face

Ansiktsbehandlingar

Reducering och uppstramning av dubbelhaka, definiera käklinjen och reducera slapp hy, reducera linjer och rynkor i ansiktet och runt ögon och ögonlock. En snabb och effektiv ansiktsbehandling för dig som vill ha en piggare look. Uppstramning och lyft av kinder, hals och dekolletage.

Pris från 1125:-

SomaSculpt

HIFEM/EMSculpt
SomaSculpt har fyra handtag och de kan alla arbeta samtidigt. Med HIFEM ( high intensity focused elektro magnetic) tränar du specifika muskelgrupper och bränner fett. Områden som går att behandla är mage, rumpa, lår, armar och vader. Behandlingen är 30 minuter. 
Just nu höstkampanj, halva priset för alla behandlingar med SomaSculpt. Se även kampanj för kombibehandling fettfrysning/SomaSculpt.

 Pris 750:- (1495:-)   

Fatfreezer

Fettfrysning med en eller två enheter
Med vacuum sugs området som ska behandlas in i gummihandtaget och med kyla och värme förstörs och elimineras fettceller. Obs! Vi behandlar endast mage med denna maskin. För fettfrysning eller toning på andra områden rekommenderas behandling med
Cryo T-Shock.


Pris 2995:-

Frans & Brynfärg

Permanent fransfärg
Vi utför frans-och brynfärgning, plock av ögonbryn, Lash lift ink färgning samt Brow lift ink färgning. Resultatet varierar med håller ca 4-8 veckor.

Pris från 225:-

Massage

Klassisk massage eller lymfdränage
Välj mellan ryggmassage ink nacke & säte, klassisk massage på hela baksidan eller en klassisk helkroppsmassage. Vi utför också  "restless legs" som är en kombinationsbehandlingen med kompressionsbyxor och  manuell benmassage för att stimulera flödet i trötta ben. Du kan utnyttja ditt friskvårdsbidrag på massage och vissa av våra Cryo-behandlingar.

Pris från 395:-

Ansiktsbehandlingar

Högpresterande produkter från Murad
Vi arbetar med hudvårdsprodukter framtagna av Dr Howard Murad, vars filosofi är att en fin och välmående hud skapas, både från in- och utsida. Med den patenterade Replenicell-teknologin optimerar man fuktnivån i huden. Produkterna finns i flera olika serier som går att anpassa till just dig. Murad är ett mycket effektivt hudvårdsmärke som ger väldigt fina resultat, fria från tillsatser. Ej testat på djur.

Pris från 475:-

CryoClear

Frysning av hudmärke
Borttagning av mörka pigmenteringar, hudvårtor, Skin tags, cherry angiomas, spider veins (brustna blodkärl i ansiktet), acneärr. Är du osäker på om ditt märke går att ta  bort, kontakta oss för konsultation.

Pris: 
Litet märke 2-5 mm 600:-
Mellanstort märke 6-9 mm 800:-
Stort märke 10-15mm 1200:-

Toning

Uppstramning
Områden som kan behandlas är arm, mage, rumpa, bröst och rygg. Cryo T-Shock-toning är perfekt för kroppsdelar där lös hud är ett problem. Toning används för att strama upp huden till exempel efter viktminskning eller graviditet. Toning är ett speciellt utformat program för att dra åt och släta ut huden utan att minska fettet. Hudföryngrande behandling där den naturliga kollagenproduktionen ökar och huden stramas upp.

Pris från 1750:-

Butt lift

Rumplyft

Här kombineras fat removal och toning. Under rumpan görs en fettreducering för att minska fettet och sedan görs toning. Det man vill uppnå är ett maximalt lyft och definiering av rumpan. Behandlingen görs i en kur om 8 veckor, 4 st fat removal och 4 st toning. Behandling sker 1 gång/vecka.


Pris 20995:-Värk & smärta

Har du muskelsmärta, antingen kronisk eller nyss uppkommen, kan vi behandla med kryoterapi där vi växelvis arbetar med värme och kyla för en termisk chock. Frozen shoulder, artros, muskelvärk, ledvärk, huvudvärk och stukade fötter är några områden vi kan behandla. Kontakta oss för rådgivning innan behandling.

Pris från 795:-

Massagepistol

Massagepistolen är en massageapparat som endast har en rörlig arm där du fäster ditt valda munstycke.  Den kommer med 5 st som är lätta att byta. Munstycket i sin tur åker framåt och bakåt i en hög hastighet. Vibrationerna bär med sig stötvågor som kan tränga djupt ner i din kropps bindväv. Effekten hjälper dig att bryta upp bindväv och ärrvävnad. I sin tur frigörs triggerpunkter och smärtor i muskeln minskar. Eftersom massagepistolen kan främja blodflödet och bryta ärrvävnad passar den inte bara atleter utan även de som har exempelvis statiska jobb.
Pris 2495:-

Kompressionsbyxor

Ökad blodgenomströmning bidrar till mindre trötthet och inflammation och ger en snabbare återhämtning. Genom att använda kompressionsbyxor i din dagliga träning kan du snabba upp återhämtningsprocessen som sker naturligt i kroppens lymf- och kärlsystem under en längre period. Pneumatisk kompression ökar blodgenomströmningen och hjälper din kropp att göra sig av med de avfallsprodukter som samlats i dina muskler snabbare och effektivare än din kropp normalt kan. Resultatet är att dina muskler läks och kan återhämta sig snabbare. Optimal Recovery System Vitaliserar blodcirkulationen i benen, får fart på lymfsystemet och ökar trycket på muskulösa vävnader för att avlägsna svullnad eller smärta. Det hjälper till att återställa patienternas fysiska funktioner från
funktionshinder eller ålder.

Pris Behandling på salong 395:-/behandling 30 min alt Restless legs 60 min (30 min byxa + 30 min benmassage.
10995:- för hemmabruk, frakt ingår i köpet

Massagekavel "Slimroll"

Effektivt och enkelt massageredskap för celluliter med sugkoppar. Stimulerar cirkulationen vilket gör det möjligt för de blodburna fettnedbrytande hormonerna att bryta ner fett och rena kroppen på slaggprodukter. Perfekt som ett professionellt redskap på salong där du kan göra effektiva cellulitbehandlingar, men även för att använda hemma.
Pris 995:-

Red light therapy
Ljuspanel "mini"

Precis som växter använder solljus för att läka och växa, kan vår kropp utnyttja specifika våglängder för ljus och förvandla dem till cellulär energi. Detta stimulerar i sin tur kroppens naturliga läkningsprocesser och stärker immunförsvaret.  
 • Stärker immunförsvaret & boostar cellerna
 • Perfekt för hemmabruk
 • Optimal för mobila behandlingar
 • För dagligt bruk
 • Anti-aging
  Pris 4995:-

Red light therapy
Ljuspanel "medium"

 • Ljuspanel "medium” har en sektion & kan enkelt hängas upp på vägg eller dörr
 • Perfekt för halvkroppsexponering
 • Optimalt komplement till diverse hälso- & skönhetsbehandlingar.
 • Perfekt för hemmabruk
 • För dagligt bruk
 • Stärker immunförsvaret & boostar cellerna
 • Anti-aging
  Pris 8995:-

Varor kan skickas mot postförskott, maila info@makbeautyclinic.se för beställning.